woensdag 7 november 2012

2,5 maand na de bevalling

We zitten nu ongeveer 2,5maand na de geboorte van Daan en Koen. Ik had de stiekeme hoop voor de bevalling dat ik met het bloggen weer snel na de bevalling zou kunnen starten (ik ben immers een tijd vrij van het werk). Helaas lijken vrije tijd en 2 baby's niet heel goed samen te kunnen.

Dus zit ik nu na een slapeloze nacht met de jongens op de bank. De heren waren vanaf de voeding van 2u onrustig en voordat de wekker van papa afging (05.00u) het in bed liggen al zat.
Uiteindelijk rond 5.15u de heren in de box gelegd. Vervolgens heb ik ze om 8.00u maar wakker gemaakt voor hun voeding. Jahaa wij zijn gezegend met box/buikslapers ipv kinderen die voorbeeldig op de rug in bed willen slapen. Dit is fijner omdat je kinderen in de box/ op de buik in de gaten moet houden (lees: geen tijd voor pap en mam om te slapen). Ooit schijnt het weer goed te komen....qua slaap voor de ouders zegt men.
Iig heb ik ze net gevoed, gewassen en aangekleed De heren kijken nu het RTL nieuws terwijl ik blog.
(Ik heb de heren maar even op de foto gezet zonder mamma, want mamma zit nog niet charmant in de ochtendjas, verward haar en een lege maag op de bank....)

1 opmerking:

  1. Hahaha geweldig dit! Leuke stukjes meis en sja je komt er ook noooooooit meer vanaf he ! Maar lief zijn ze en mooi ook dus dat maakt alle ongemak weer meer dan goed. Dikke knuffel kus en houd je taai !! ooit slaap jij weer heerlijk !!

    BeantwoordenVerwijderen