zondag 11 november 2012

Slaaaaaaaap

Gisteren had ik nog een heel ander onderwerp voor mijn blog van vandaag in gedachten. Maar na afgelopen nacht had ik ineens een veel beter onderwerp.
Wat tevens ook goed is voor mijn traumaverwerking om hierover te schrijven ;)
Voor een wat betere nachtrust had ik mij bedacht om de jongens rond klokslag middernacht te voeden (ongeveer 4,5u na de laatste voeding) en iets meer (10cc) te geven zodat ik misschien eens weer wat langer kon slapen.
Na anderhalf uur slapen ging de wekker om 23.40u. Dus met een al behoorlijk slaperig hoofd ben ik met mijn goede been uit bed gestapt. Gelukkig staat alles al klaar om de fles te maken. Dus veel denkwerk is voor dat slaperige hoofd niet nodig.
Met nog veel goede hoop op een heerlijk nachtje slapen gaf ik met een glimlach als die van een blije prij de jongens hun fles en verschoonde met alle plezier hun luiers. Daarna de jongens een kusje gegeven, welterusten gewenst en ben ik lekker het bed in gekropen naast mijn lieve man die alweer met een kleine 4,5uur gewekt zou worden door zijn wekker (het was nl. al ondertussen een uur later na het afgaan van mijn wekker)

Niets bleek minder waar. Mijn man werd ruw gewekt rond 3.30u door een gedaante/verschijning die tussen een fase van slapen en waken was die ik nog niet kende. Vergelijk het maar met een zombi, iets tussen leven en dood wat er schrikkelijk eng uit ziet en zo knorrig is dat je het liever niet tegenkomt......arme man en jongens
De jongens hadden mij nl nu al gewekt voor voeding, geheel buiten mijn planning om.......snik.
Ik had helaas pas zelf de slaap gevat rond een uur of half 3 (zal je altijd zien)
dus ik was een beetje gepiekeerd omdat de jongens vaak na deze voeding niet meer willen/kunnen slapen en ik er pas 3u slaap op had zitten.
Je mag dus echt medelij hebben met mijn lieve man. Hij heeft het zelfs niet gedurfd mij wakker te maken toen hij naar zijn werk ging. Want hij had (vraag me niet hoe) de jongens stil gekregen na de voeding van half 4 en kon ik alsnog even slapen en tja slapende honden maak je niet wakker ;)

(Dankjewel he lief!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten