dinsdag 20 november 2012

Consultatieburo

Vandaag voor de zoveelste keer in de korte 3 maanden dat de heren op moeder aarde zijn bij "het consultatieburo" geweest. Sommige omschrijven het als consternatieburo of concentratieburo. Gelukkig deel ik deze mening niet....... Wel was ik in het begin bang om hiernaar toe te gaan met onze heren. Bang om te horen dat we dingen niet goed doen. Ik was blij verrast toen het eerste gesprek met de arts een fijn gesprek was. Ze nam de tijd, was geintresseerd, kon zich verplaatsen in een gezinssituatie waarin wij verkeren.
Voor niets dus 7 kleuren gescheten....... Stom.... Want normaal laat ik me niet zo gek maken door wat anderen zeggen en wil ik eerst mijn eigen ervaring opdoen.

Vandaag kwamen we met 2 redenen bij het consultatieburo (schoonmams was nu mee om te helpen, thnx hiervoor, net als eigen mams de keer hiervoor. De eerste keer kwam ik alleen en alhoewel de arts het bewonderingswaardig vond, handig was het niet echt haha)
De heren werden door de algehele keuring gehaald en kregen hun tweede ronde aan vaccinaties.
Wat was ik trots op mijn jongens..... tuulk werd er een traantje gelaten (Nee door de kinderen, mams hield het droog!)...maar als je zag wat voor een naald erin ging pff. Voor een volwassene valt tie mee. In verhouding is het alsof er een ijspriem in dat dijtje wordt gestoken (en dan 2 per kindje)
In mijn tijd als burgermedewerker bij defensie (nukubu haha) vaccineerde ik met mijn lieve collega ook stoere militairen die soms bij het zien van de injectienaald niet zo stoer meer waren.
Mijn mannen zijn dus zeker geschikt ;)

2 opmerkingen:

  1. Zo mana zo kroost !!! Goed gedaan mannen!!! En jij ook ;o)))) Heb ik al gezegd dat ik je een supermama vind?? XXXX

    BeantwoordenVerwijderen