zaterdag 28 juli 2012

Drukte en chaos...... I like it.....

Sorry sorry sorry,
Gisteren helemaal mn blog vergeten, naja vergeten...was even drukker met andere zaken.
Gisteren was nl de dag dat ik na 4 wkn misschien op verlof mocht gaan.
's Morgens was het hartfilmpje (CTG) iig goed, dus dat was geen dealbreaker.
De spookbuuf zou deze dag ontslagen worden. (Wat betekend dat ik de 4-persoonskamer alleen zou hebben!)
Om 12uur werd er een nieuwe buurvrouw binnen gebracht (rolt met ogen)
Gelukkig een aardige dame die de volgende dag ingeleid zou worden.
Dus de 1 was nog niet weg of de ander was er.
Om 16.00u kreeg ik van manlief een berichtje dat hij onderweg was naar mij! Alles gelukkig rustig dus ik mocht om half vijf met hem mee naar huis.
Na de hele weg huilend van blijdschap in de auto gezeten kwamen we in Dieren aan. Daar zijn we eerst naar de lokale snackbar gereden. Onze frietboer vroeg heel belangstellend hoe het ermee was en trakteerde vervolgens ons op ongeveer een extra kilo patat per bakje meer (ach veel ronder kan ik toch niet meer worden hè). Ik snapte die grijns op z'n gezicht al niet helemaal.
Thuis heerlijk genoten van de katten, Pascal, onze bank en natuurlijk de patatjes.
Om 19u weer terug naar het ziekenhuis waar de nieuwe buurvrouw (ze was smiddags al bevallen van haar inleidingsballon haha) weeën aan het kweken was.
Rond 22u brak de chaos los op onze gang. Er lagen nu 3 tweelingen, waarvan er 1 toch snel over moest naar Zwolle (haha nu was ik het eens niet), de couveuse afdeling lag vol (dus kids binnenblijven anders moeten wij ook overgeplaatst worden), de vliezen van de buuf braken en vruchtwater spoot in het rond, toen ze aangaf dat ze ook moest poepen (persdrang) schoot onze (relaxte) Surinaamse buurman wel heeel erg snel van z'n stoel. Uiteindelijk kwam hij met de gynaecoloog en z'n gevolg de buuf van de kamer halen (niet veel later is ze dan ook bevallen)

Dus toch weer alleen op de kamer, Pascal is toen ook lekker naar huis gegaan, want de harde buiken die ik had werden niet erger.... gelukkig.
Na een uurtje geslapen te hebben werd ik weer bruut gestoord door een nwe buuf....Naja ik zie morgen wel met wie ik de kamer deel dacht ik sjagarijnig...
In de ochtend bleek dat spookbuuf wéér was opgenomen.
"Ik hoorde je vannacht lopen naar het toilet" zei ze. "wilde het gordijn opentrekken om boe te roepen" lachte ze. Ben blij dat spookbuuf dat niet heeft gedaan, denk dat m'n vliezen spontaan geknapt waren hihi.


1 opmerking: