zaterdag 18 mei 2013

*baalt als een stekker*

Het moest er een keer van komen.......
Nog nooit, ik herhaal nog nooit is het mij overkomen dat mijn contract niet verlengd werdt (en voor de insider; je weet hoeveel werkgevers ik heb gehad). 
In 2004 haalde ik mijn doktersassistente diploma. Ik had een bijbaan bij de plaatselijke supermarkt. Op het moment dat ik meneer Lenderink (de supermarktmanager) ging vertellen dat ik ontslag wilde nemen omdat ik een baan had gevonden als doktersassitente bij Defensie riep hij mij net bij zich.
Ik mocht eerst mijn verhaal doen. Ik zag dat hij ineens een glimlach op zn daarvoor uiterst serieuze gezicht kreeg. Hij mocht van hogerhand mijn contract niet verlengen omdat er 700 man uit moest.
Dus hij was wel blij dat het slecht nieuws gesprek wat hij moest gaan voeren met mij toch een andere wending kreeg.
Ik was dus net op tijd met ontslag nemen ;)

2 wkn geleden kreeg ik het nieuws dat de raad van bestuur besloten heeft de pilot doktersassistente stop te zetten, bezuinigingen.
Tja ik wist dat het er een kans was met alle bezuinigingen van het kabinet. Voor het eerst heb ik me door mijn hart laten leiden. Ik had de stiekume hoop dat het echt goed zou komen....helaas niet dus.
Vandaar dat ik nu als een malle moet gaan solliciteren want per september loopt mijn contract af.
Mijn hart is gebroken, ik ga de spoedeisende hulp verlaten. 
Wat zal ik de dynamiek, de hechtiek en de collegas missen. 
Wel kan niemand mij deze ervaring meer afnemen. Het is zo gaaf om een deel uitgemaakt te hebben van deze afdeling. Ontzettend veel respect voor het personeel op de SEH die zoveel kennis en expertise in huis hebben. 
Ik heb veel geleerd, veel gezien en veel plezier gehad.
Ondanks dat ik mn baan kwijt ben, ben ik toch nog steeds een winnaar!Geen opmerkingen:

Een reactie posten