dinsdag 8 januari 2013

Normaal?

Zooooo alle feestdagen zijn weer voorbij, terug naar het "normale" leven.
Tja normaal is een relatief begrip (neeeee dan heb ik het niet over het normaal van Benny Jolink). Mijn definitie van normaal veranderd dan ook meer dan het weer hier in Nederland. 3 weken geleden hadden we nog van die fijne gebroken nachten vanwege de voedingen en nu zitten we met 2 zingende gillende schaterende aandacht eisende baby's op de bank nadat ze hun laatste fles om 20.30u hebben gehad. Sindsdien is mijn bio-ritme ook weer gewend aan dat je "normaal" kan doorslapen. Als je dan toch weer een keer je bed uit moet vanwege een verdwaalde speen dan wordt je weer gewoon een portie ouderwets humeurig.....je snapt mn punt.

Morgenochtend mag ik weer terug naar het "normale" leven op het werk.
Kerels worden om 6.25u gedropt bij opa en oma met de nodige instructies, een bagage waarvoor je bij een budget-airline flink voor bij zou mogen betalen en een aanmoedigend woord.... Succes!!!
Begrijp me niet verkeerd.....(groot)ouders redden zich prima met de kids....ze hebben tenslotte ons ook opgevoed en mijn man en ik zijn toch ook groot geworden ;)
Tja dan kan het soms even druk en/of zwaar zijn. Want hoe "normaal" het ook voor mij en mn man is, een tweeling blijft toch een abNormale speling der natuur...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten