maandag 10 december 2012

Bananenshake-explosie

Tijdens mijn zwangerschap groeide er niet alleen 2 cellen tot 2 mooie mannekes maar groeide ook mijn vetreserves... :(
Naja ik zal ze wel een x kwijtraken en ja ik weet het "ik heb er wat moois voor terug gekregen" maar goed het blijft mooi lullen en ik zit er toch mee. Sporten is helaas nog niet heel makkelijk in te passen met 2 kleine koters dus vervang ik af en toe een maaltijd door een shake.
Nu had ik via een online warenhuis banenshake bij mij laten bezorgen, zo makkelijk allemaal tegenwoordig. Alleen is het spul niet te nassen, gatver wat een bocht, bocht met bananensmaak.
Tja ruilen kon niet meer na het openen en weggoooien doe je als echte zuinige nederlander niet. Dus tegenwoordig maak ik het water voor de shake warm en gooi ik er koffie bij (neutraliseerd op de een of andere manier een beetje de smaak)
Vanochtend weer een shake klaar gemaakt, heet water, koffie en poeder in een shaker en schudden maar. Alleen was de shaker wat heet dus ik stop met schudden om hem anders vast te pakken, ik laat de dop los, toen gebeurde het.
Door de opgebouwde druk schoot de dop er af en re-painte mijn net een maand geleden geschilderde keuken.....Oooooh %#$=#%}#%.>##
Het enige positieve wat ik nog kon verzinnen is dat ik blij mag zijn dat die shaker niet in in mn gezicht explodeerde, weet cker dat ik daar niet knapper van was geworden.
Maar goed ik zit er toch mee, met mn grijze keuken met bruine vlekken...
Geen opmerkingen:

Een reactie posten